Administratör

Om jobbet
Optio är ett företag som arbetar professionellt med godman- och förvaltarskap. Idag hjälper vi kommuner runt om i hela Sverige genom att åta oss godman- och förvaltaruppdrag, som en lekman av olika anledningar inte kan åta sig. Optio erbjuder professionella ställföreträdande, vilka har experter till hands för att på bästa möjliga sätt se till att personer i behov av god man och förvaltare får den hjälp de har rätt till. Professionell hjälp!

Är du en serviceinriktad person som värdesätter struktur och noggrannhet? Trivs du med ett varierande arbete som innebär många olika typer av arbetsuppgifter och kontakter? Då kan rollen som Administratör hos oss på Optio vara rätt för dig!

Om arbetet
Nu söker vi en erfaren administratör till vårt team i Västerås. I arbetsuppgifterna ingår det att stötta i de uppdrag som vi har genom att ansvara för en del av de administrativa uppgifterna på kontoret. I det ingår bl.a. att registrera nya ärenden, ta hand om inkommande post och skanna in dokument i våra ärendehanteringssystem. Dator och telefon är dina arbetsverktyg och du kommer att ha mycket kontakt med olika myndigheter. Du kommer även att arbeta med redovisning och ansvara för års- och sluträkning m.m. Arbetsuppgifterna varierar mellan nya och mer rutinartade uppgifter, vilket innebär att dina arbetsdagar inte kommer se likadana ut.

Om dig
För att lyckas i rollen som administratör hos oss tror vi att du som söker har en akademisk examen inom relevant område och erfarenhet från en administrativ tjänst sedan tidigare. Du har en god ekonomisk förståelse och grundläggande ekonomiska kunskaper. Du talar svenska obehindrat och du har förmågan att uttrycka dig tydligt och korrekt i både tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tolka lagtext. Vidare hanterar du Officepaketets alla program och har lätt för att lära och ta till dig olika IT-system.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en positiv inställning och ett eget driv. Du har lätt för att se vad som behöver göras och tar egna initiativ till utveckling och förbättring. Du arbetar effektivt och har inga problem med att växla upp tempot om det behövs, utan att det påverkar noggrannheten eller kvalitén i din leverans. Självständigt arbete är något som du trivs med, samtidigt som du är en prestigelös lagspelare som inte tvekar att rycka in där det behövs. Du tycker om att ha kontakter över mail och telefon och får energi av att ge både kunden och dina kollegor en professionell och bra service.

Övrigt
Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Mejla på: rekrytering@optio.se Skicka E-post till oss

 

 

hem